Vaš partner na putu!

O NAMA

FAB PETROL

Od 2005. godine benzinska stanica na magistralnom putu Podgorica-Bar nudi visokokvalitetna goriva, dobro opremljenu prodavnicu i kafić sa uslugom sremanja hrane za predah putnika. Tokom vremena iskristlisala se na tržištu kao benzinska stanica u koju ljudi imaju povjerenje i gdje rado dolaze da provedu svoje vrijeme.

Uvijek u našem fokusu i sferi interesovanje je kvalitet goriva, koji je od presudnog značaja. Uz to, u mogućnosti smo da ponudimo predah kako u našem lokalu tako i posredstvom kafe za ponijeti, uz ostali prateći sadržaj iz prodavnice. Ljubazno osoblje će vas dočekati u svakom trenutku jer radimo 24/7 365 dana u godini!

Kvalitet goriva

Nabavka goriva od kvalitetnog dobavljača, EKO Petrola, garantuje da će vaša vozila jezditi drumovima bez problema! Bilo da vaš automobil ide na Super 98, Super 95, ili na dizel pogon bićete zadovoljni kvalitetom koji nudimo! Uz to, na našoj benzinskoj stanici možete sipati i TNG Gas!


Ljubimac na četiri ili dva točka će vam biti zahvalan!

Prodavnica

Naša prodavnica je opremljenja širokim asortimanom koji garantuje da ćete pronaći sve što vam je neophodno! Od maziva, ulja, sijalica i ostalog pratećeg materijala za vaš automobil, kamion ili motocikl, preko osvježavajućih pića, grickalica i slatkiša za vas!


Uz to, našu ponudu smo obagatili sa raznim igračkama kojima možete uljepšati dan vašoj dragoj osobi!

Caffe bar & Pizzeria

Sa ponosom možemo istaći da je naš kafić prepoznat od samog otvaranja za mjesto u kom vodi računa o kvalitetu usluge, higijeni, zadovoljnim mušterijama. Prijatan ambijent, uz lijepu baštu, kvalitetnu kafu, hranu i kolače će učiniti da se osjećate kao kod kuće!


Ljubazno osoblje je uvijek spremno da vas dočeka kako i zaslužujute!

Uz to, naša hrana je dostupna putem dostave u terminu od 7 do 14 svakog dana na teritoriji Zete, pozivom na broj 067/374-000!

Pišite nam, čekamo Vašu poruku.

Sa zadovoljstvom ćemo i vama ponuditi najbolji kvalitet po pristupačnim cijenama. 

Otklonićemo sve nedoumice koje imate, u cilju da budete potpuno zadovoljni odrađenim poslom. Kliknite na kontakt formu i pišite nam!

FAB LIVE DOO


Adresa: Mahala bb, 81304 Podgorica, Montenegro
Tel: +382 20 872 764
Fax: +382 20 872 201
E-mail: info@fablive.me
Web: www.fablive.me

Website made by Triple-M