Kvalitet proizvoda je na prvom mjestu

O NAMA

KOMPANIJA

FAB LIVE d.o.o. kao jedna od najvećih kompanija na crnogorskom tržištu, osnovana je 07. januara 1996. godine. Nalazi se na magistralnom putu Podgorica – Petrovac, neposredno poslije skretanja za podgorički aerodrom.


Osnovnu djelatnost firme predstavlja proizvodnja aluminijumske bravarije, međutim, kao rezultat uspješnog rada u proteklom periodu, pored osnovne djelatnosti preduzeća, iskristalisalo se i niz drugih. Danas “Fab Live” u svom sastavu posjeduje širok spektar najsavremenijih pogona, među kojima su:

Pogon za proizvodnju i obradu aluminijumske bravarije i staklenih fasada

Pogon za obradu nerđajućeg čelika – inoksa

Pogon za elektrostatsko bojenje aluminijuma – plastifikacija

Pogon za obradu stakla na najsavremenijim mašinama

Pogon za obradu kompozitnih panela

“Fab Live” u svom asortimanu posjeduje i najsavremenije kalionično postrojenje (Kalionicu), koje ima mogućnost izrade sigurnosnog (kaljenog) stakla, kao i zakrivljenog stakla. Mašina je jedina te vrste u ovom dijelu Evrope.

 

Uspjeh našeg poslovanja je rezultat aktivnog praćenja savremenih svjetskih trendova, tehnoloških rješenja i inovacija iz navedenih oblasti. Konstantno prisustvo na tržištu, učešće na sajmovima i simpozijumima, kao i saradnja sa najeminentnijim svjetskim kompanijama, učinili su da kompanija “Fab Live” u svojoj branši postane lider u proizvodnji i prodaji, ali praktično i inovator ponude na crnogorskom tržistu i u okruženju.

 

Pored vrhunskog kvaliteta prozvodnog programa i usluga, naš glavni adut predstavljaju zaposleni u kompaniji. Uvjereni smo da adekvatnom selekcijom i kontanstantnim ulaganjima u edukaciju i usavršavanje, gradimo uigran tim profesionalnih, odgovornih i posvjećenih ljudi, koji su prvenstveno usmjereni na ispunjenje kompanijskog cilja – da obezbjedimo usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta na zadovoljstvo svih naših klijenata.

 

Visokostručni kadar broji preko 70 zaposlenih lica u našoj kompaniji, raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci, među kojima su inženjeri mašinstva, građevinarstva, tehnologije, metalurgije, ekonomisti, pravnici, menadžeri, arhitekte, koji su ujedno garancija ljubaznosti i profesionalnosti u kontaktu sa svakim klijentima.

 

Svim našim potencijalnim kupcima, pravnim ili fizičkim licima, preporučujemo da pojete našu kompaniju, kako bi se i sami uvjerili u kvalitet ponude, opermljenost kompanije, ljubaznost i profesionalizam u pružanju usluga.

 

Jednostavan slogan menadžmenta naše kompanije je nešto što Vam pruža garanciju da ne možete biti uskraćeni za ono čemu teži svaki kupac – vrhunsko zadovoljstvo kupljenim proizvodom ili izvršenom uslugom: ZNANJE, ISKUSTVO, KVALITET, TEHNOLOGIJA.

Proizvodno – tehnološka opremljenost

Najbolji pokazatelj besprekornog kvaliteta gotovog proizvoda, kao i bezuslovnog zadovoljstva naših potrošača, jeste proizvodno-tehnička logistika kompanije.


Opremljenost naših proizvodnih pogona i sredstva za rad, predmeti rada, kao i uslovi u kojima  zaposleni u proizvodnji realizuju ukupan proizvodni asortiman preduzeća, predstavljaju jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu i tržištu okruženja u ovoj branši. Najsavremenijim proizvodnim postrojenjima u svakom od pogona zasebno, prateći najmodernije svjetske proizvodne trendove, postignuta je usklađenost manufakturne i automatizovane proizvodnje. 


U svim proizvodnim linijama u kojima to izvodljivo, učešće ljudskog faktora svedeno je gotovo na minimum. Na najvećem broju mašina i proizvodnih postrojenja, proizvodnja se vrši kompjuterski, po principu softverskog unošenja podataka, pri čemu su greške u proizvodnom procesu svedene gotovo na minimum, a optimizacija samog materijala na maksimum.

Proizvodni program fabrike je nestandardan i obuhvata:

  • izradu i ugradnju prozora svih oblika i dimenzija, sa ili bez termo – prekida
  • ulaznih i balkonskih vrata
  • kliznih vrata i prozora
  • prozorskih i balkonskih žaluzina
  • pregradnih zidova sa ispunom od stakla, panela ili u kombinaciji sa drugim materijalima
  • aluminijumskih polustrukturalnih i strukturalnih fasada, kao i ostale konstrukcije standardnog i vanstandardnog oblika.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj, kompanija “Fab Live” je proširila svoj proizvodni program, pa sada posjeduje sljedeće pogone:

 

  • pogon za elektrostatsko bojenje aluminijumskih profila
  • pogon za izradu tipskih panela za ulazna vrata
  • pogon za obradu stakla, sa linijom za izradu termopan stakla i modernom višefunkcionalnom CNC mašinom za obradu stakla (graviranje, brušenje, fazetiranje, pisanje, bušenje i sječenje)
  • Neke od mašina kojima naša kompanija raspolaže su jedinstvene tog tipa na ovim prostorima, što implicira da se proizvodi dobijeni njihovom eksploatacijom, u Crnoj Gori mogu naći jedino u ponudi kompanije “Fab Live”.
Naši radovi

Reference

Poslovna saradnja

Saradnja sa najeminentnijim svjetskim korporacijama iz ove oblasti predstavlja jedan od najreprezentativnijih pokazatelja kvaliteta i uspješnosti poslovanja, kao i dominacije u pogledu održavanja liderske pozicije u poslovanju tokom dugog niza godina na domaćem tržištu. 


Najvećim dijelom radi se o dobavljačima materijala i opreme, koje naša kompanija koristi za izradu gotovih proizvoda, a koji najbolji na svjetskom tržištu u toj oblasti.

Pišite nam, čekamo Vašu poruku.

Sa zadovoljstvom ćemo i vama ponuditi najbolji kvalitet po pristupačnim cijenama. 

Otklonićemo sve nedoumice koje imate, u cilju da budete potpuno zadovoljni odrađenim poslom. Kliknite na kontakt formu i pišite nam!

FAB LIVE DOO


Adresa: Mahala bb, 81304 Podgorica, Montenegro
Tel: +382 20 872 764
Fax: +382 20 872 201
E-mail: info@fablive.me
Web: www.fablive.me

Website made by Triple-M